Mentenanță Web - Alege 1, 2 sau 3 ore de lucru

Orice lucrare solicită o întreținere corespunzătoare. Ei bine, acesta este și cazul site-ului tău.

Pentru a te asigura că site-ul tău funcționează la potențial maxim, am pregătit diferite pachete de mentenanță din care poți alege.

Abonament de mentenanță pe 12 luni

Oportunitate excelentă de a avea un site profesional creat de specialiști în domeniu, fără costuri suplimentare.

Oferta este valabilă pentru orice pachet de mentenanță achiziționat, lasându-vă să vă concentrați asupra creșterii afacerii, în timp ce noi ne ocupăm de prezența online. Aveți posibilitatea de a alege oricare dintre pachetele noastre de mentenanță și de a beneficia de serviciile noastre de creare a site-urilor fără alte costuri, doar orele de mentenanță.

Etapa 1

După achiziționarea pachetului de mentenanță, echipa noastră va începe să lucreze la crearea site-ului

Etapa 2

Vă vom contacta pentru a discuta preferințele și necesitățile. În ceea ce privește design-ul site-ului web

Etapa 3

Va vom prezenta un concept preliminar al homepage-ului, înainte de a continua cu dezvoltarea web

Etapa 4

Odată ce conceptul este aprobat, vom continua cu dezvoltarea site-ului, integrând toate caracteristicile şi funcţionalităţile necesare.

Etapa 5

După finalizarea dezvoltării, va veți putea bucura de noul site, creat profesional și gata de a întâmpina vizitatorii sau potentiali clienți noi.

Etapa 6

Există și posibilitatea de a promova site-ul în motorul de căutare Google, pentru mai multe detalii ne puteți contacta și stabilim serviciile SEO.

Mentenanță Web oferită de WebsiteGratis

Un site web în mediul online poate oferi o expunere excelentă către potențialii clienți!

Clienți

40+

Medie unici lunar

100+

Acoperire Orașe

250+

Cifra de afaceri

29%+

PREȚURI DE ABONAMENT DE LA 249 LEI

Momentul perfect să începi să te gândești la crearea unui site

Prezență Online

Crearea unui site îți oferă o prezență online, ceea ce îți permite să îți promovezi afacerea sau proiectul într-un mod accesibil și eficient.

Comunicare Directă

Un site îți oferă posibilitatea de a comunica direct cu clienții sau cititorii tăi, oferindu-le informații actualizate despre produsele sau serviciile tale.


Iată câteva motive pentru care este esențial să ai un site web în ziua de astăzi:

Vizibilitate maximă

Un site web îți permite să fii prezent în mediul online, unde există milioane de utilizatori activi în fiecare zi. Astfel, poți ajunge la un număr mare de potențiali clienți, oferindu-ți o expunere excelentă.

Credibilitate și profesionalism

Un site gratis bine construit și actualizat transmite un mesaj de credibilitate și profesionalism. Oamenii au încredere în afacerile care au o prezență online solidă și consideră că acestea sunt mai serioase.

Informații accesibile

Un site îți oferă posibilitatea de a-ți prezenta în detaliu produsele sau serviciile pe care le oferi. Poți adăuga informații despre companie, portofoliu, testimoniale de la clienți mulțumiți și multe altele.

Astfel, potențialii clienți pot obține toate informațiile necesare înainte de a lua o decizie.

Interacțiune și feedback

Printr-un site, poți interacționa cu potențialii clienți prin formularelor de contact, chat-ului live sau secțiunilor de comentarii. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a răspunde la întrebările și preocupările lor în timp real și de a obține feedback valoros pentru îmbunătățirea afacerii tale.

Nu te-ai decis astazi? Aboneaza-te!

Chiar dacă aveți nevoie de timp pentru a vă decide, vă puteți abona prin newsletter pentru a primi oferte de preț și alte surprize în mod regulat.

Copyright ©2021 - 2023 · WebsiteGratis. Toate drepturile rezervate.