Website GRATIS

Accesul dvs. in Mediul Online


Proiectul este destinat firmelor și antreprenorilor care au un buget limitat de investit în mediul online. Prin achiziționarea unui abonament de mentenanță pe 12 luni, beneficiați GRATUIT de un site web, în funcție de pachetul de mentenanță ales, site-ul poate să fie static sau dinamic!


Website GRATIS

Incepeti cu 3, 4 sau 5 pagini web


Homepage-ul este cea mai importantă pagină, apoi ne concentrăm pe pagina de servicii sau produse, ca apoi să finalizam site-ul printr-o pagină de contact. Dacă doriți mai mult, pachetele noastre vă poate oferi până la 5 pagini web, care aduce suplimentar o pagină de portofoliu / galerie imagini sau pagina de tarife pentru clienti.


Website GRATIS

Identitatea Vizuala in Mediul Online


Prin achiziționarea unui abonament de mentenanță, beneificiați de crearea unui logo minimal, perfect adaptat pentru branding-ul din online. De cele mai multe ori clienții cu care am lucrat în trecut, nu au ales să ofere un logo sau o siglă pentru site, așadar dorim să vă oferim acest lucrur gratuit.


Website GRATIS

De ce aveți nevoie de un site gratuit în 2023?


Site-ul reprezinta o carte de vizita online, care este disponibila 24 de ore pe zi, 7 zile din saptamana.
Îmbunătățirea prezenței dvs. online devine din ce în ce mai importantă în lumea digitală de astăzi. Cu un site web, puteți ajunge la mai mulți oameni, mai frecvent și mai precis prin mesajul brand-ului dumneavoastră. Deși s-ar putea să credeți că un site web necesită foarte multă publicitate și nu vă ajută afacerea, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr!

Un site web vă ajută să:Oferiși Servicii
Pentru Clienți

Cu un site web puteți utiliza o gamă largă de servicii și instrumente pentru a vă asigura că afacerea dvs. funcționează la un nivel maxim. A avea un site web vă poate ajuta să câștigați mai mulți clienți și să vă îmbunătățiți serviciile pentru clienții existenți.


Creșteți Vanzarile
Produselor Companiei

Cel mai simplu mod de a crește vânzările de produse ale companiei dvs. este prin utilizarea unei prezențe online. Acest lucru se datorează faptului că un site web arată consumatorului că există un produs legitim în spatele numelui. Un site web reprezintă, de asemenea, un angajament față de consumator;


Creați Conținut
Pentru Audiența Dvs.

Este important să vă folosiți site-ul web ca modalitate de comunicare cu publicul dumneavoastră. Există o mare varietate de modalități de a face acest lucru. Puteți crea conținut care are legătură cu afacerea dvs., ceea ce vă va permite să mențineți o relație cu publicul dvs. și să vă asigurați că site-ul dvs. este actualizat cu toate materialele legate de afacerea dvs.


Crearea unui site web este important pentru a vă informa publicul, pentru recunoașterea mărcii și vânzări online.