Creare Site de Prezentare
Modern, responsiv și ... gratuit!

Website GRATIS

Crearea unui Site Web Modern


Cele mai bune tehnologii web se schimbă și se actualizează mereu, așa că ne asigurăm întotdeauna că suntem la curent cu cele mai recente.
De asemenea, folosim un flux de lucru rapid pentru a finaliza fiecare site web pe care îl avem de făcut, într-un timp cât mai scurt posibil. Cu tehnologiile noastre web flexibile, rapide și eficiente din punct de vedere al costurilor, livrăm în scurt timp fiecare proiect!


Website GRATIS

Hosting Site-uri, Fișiere & Email-uri


Găzduind site-ul dvs. web la noi, primiți perfomrmanță și siguranța fișierelor. Folosim cea mai recentă tehnologie de servere web pentru a vă menține site-urile dvs. în funcțiune 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Echipa noastră lucrează pentru a vă păstra informațiile în siguranță și face backup-uri regulate pentru a se asigura că nu se pierde nicio informație. În cazul unui virus sau al unei breșe de securitate, echipa noastră vă poate aduce site-ul înapoi.


Website GRATIS

Cartea de Vizita Online a firmei


Scopul site-ului este de a informa. Clienții vor înțelege mai bine produsele și serviciile dumneavoastră atunci când vor citi conținutul pe care îl publicăm pe site-ul dumneavoastră. Articolele de pe blog îi va ajuta pe clienții dumneavoastră să vă cunoască afacerea, modul în care funcționează și oameni care lucrează la dvs. Vom promova cele mai noi produse sau servicii pe care le oferiți pe piață si in mediul online.


Creare WEBSITE

Promovarea organică a site-ului web.


aplicăm metode de promovare online în mod organic prin căutarea de cuvinte cheie relevante și crearea de conținut SEO pe site. Ne concentrăm pe conținut, pentru a face site-ul unic și capabil să atragă motoarele de căutare pe site.

Astfel ne asigurăm că site-ul este capabil să genereze trafic organic din partea motoarelor de căutare precum google. Utilizarea acestui mod organic de promovare este adevărata modalitate de promovare a unei afaceri folosind internetul și seo, deoarece nu necesită plata motoarelor de căutare sau a altor instrumente de promovare.