De ce este important ca site-ul dvs. să se încarce rapid

De ce este important ca site-ul dvs. să se încarce rapid?

Aproape toată lumea are astăzi un site web. Și, cum tot mai mulți oameni folosesc internetul pentru a găsi informații, este important ca site-ul dvs. să se încarce rapid.

Dacă site-ul dvs. durează prea mult să se încarce, oamenii vor pleca și se vor duce pe un alt site.

Dacă site-ul dvs. nu se încarcă rapid, ați putea pierde potențiali clienți.

Nu numai atât, dar un site web lent poate avea un impact negativ și asupra SEO-ului dvs. și poate duce la o clasare mai slabă în motoarele de căutare.

În plus, un site web lent poate duce, de asemenea, la creșterea ratelor de abandon, ceea ce înseamnă că este probabil ca mai mulți oameni să părăsească site-ul dvs. fără a-l mai vizita vreodată.

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. se încarcă rapid și îi face pe clienți să revină, asigurați-vă că luați măsuri pentru a vă optimiza site-ul pentru viteză.

Primul motiv pentru care este important ca site-ul dvs. să se încarce rapid este că oamenii sunt nerăbdători. Ei vor informații acum și nu vor aștepta ca site-ul dvs. să se încarce.

Dacă durează prea mult, vor merge pe un alt site.

Oamenii sunt din ce în ce mai nerăbdători cu site-urile web care durează prea mult să se încarce. Potrivit unui studiu realizat de PageSpeed Insights, timpul mediu de încărcare a paginilor web a scăzut de la 3,2 secunde în 2013 la 2,9 secunde în 2016.

Acest lucru se datorează în mare parte faptului că tot mai mulți oameni folosesc dispozitive mobile, care au rețele mai rapide, și sunt mai predispuși să părăsească un site web dacă acesta durează prea mult să se încarce.

Un alt motiv pentru care este important ca site-ul dvs. să se încarce rapid este faptul că oamenii sunt ocupați. Aceștia nu au timp să aștepte ca un site web să se încarce. Ei vor informații acum și vor merge pe un alt site dacă al dumneavoastră nu se încarcă rapid.

Oamenii sunt ocupați. Ei au slujbe, familii și alte obligații care le ocupă timpul. Așadar, este important ca site-ul dvs. să se încarce rapid, astfel încât oamenii să poată obține ceea ce au venit să caute cât mai repede posibil. Dacă site-ul dvs. durează prea mult să se încarce, oamenii vor merge probabil în altă parte.

Aproape 60% dintre oameni vor părăsi un site web dacă acesta durează mai mult de 3 secunde

Asta înseamnă o mulțime de clienți potențiali pe care îi pierdeți dacă site-ul dvs. nu se încarcă rapid. În această postare, vom examina câteva modalități de a vă face site-ul dvs. să se încarce mai repede.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să verifici viteza site-ului tău. Există o serie de instrumente online care vă pot ajuta să faceți acest lucru. Unul dintre cele mai populare este Google PageSpeed Insights. Acest instrument va analiza site-ul dvs. web și vă va oferi un scor bazat pe cât de repede se încarcă.

Dacă doriți ca site-ul dvs. să aibă succes, este important ca acesta să se încarce rapid.

Vizitatorii vor abandona un site dacă acesta durează prea mult să se încarce.

De fapt, aceste studii care au arătat că până la 60% dintre utilizatori vor părăsi un site dacă acesta durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca. Vă face să aveți obligația de a vă asigura că site-ul dvs. este cât mai rapid posibil.

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă faceți site-ul mai rapid.

  1. În primul rând, asigurați-vă că site-ul dvs. este găzduit pe un server rapid.
  2. În al doilea rând, asigurați-vă că folosiți cele mai recente tehnologii web.
  3. În al treilea rând, asigurați-vă că vă optimizați imaginile și fonturile.
  4. În cele din urmă, asigurați-vă că folosiți tehnicile corecte de caching.

Concluzie Finală

Dacă site-ul dvs. durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca, este foarte probabil ca oamenii să meargă în altă parte.

Odată ce cunoașteți viteza site-ului dvs. web, puteți începe să faceți schimbări pentru a o îmbunătăți. Una dintre cele mai simple modalități de a vă îmbunătăți viteza este să reduceți dimensiunea

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare